Битрикс | Кафе пауза

Најголемиот танцов камп и фестивал на Балканот „Битрикс Танцова Лига 5“ започнува утре

Најголемиот танцов камп и фестивал на Балканот, ова година по петти пат ќе се одржи во Скопје во организација на Битрикс културно-уметнички центар.
Датум: 07 јун 2019
, Автор:

Премиера на танцовата претстава „Тишина“ на Културно-уметничкиот центар „Битрикс“

На 20.06.2018 година, на големата сцена во Македонската опера и балет, Културно-уметничкиот центар „Битрикс“ ќе ја изведе премиерата на најновата танцова претстава наречена „Тишина“.
Датум: 01 јун 2018
, Автор: