А2 – нов информативен ТВ канал во Албанија, афилијација на CNN

Ексклузивното партнерство меѓу Генер 2 и CNN им обезбедува на гледачите 24 телевизиска информативна мрежа...
Датум: 06 фев 2018
, Автор: