Од чистачка до директорка: Откриј како оваа жена научила течно да зборува англиски за 14 дена

Приказната на Марина Видовска, извршен директор на една од најголемите компании во Македонија, навистина остава без здив.
Датум: 05 ное 2018
, Автор: