АмЧам презентираше универзални деловни принципи како основен предуслов за создавање на безбедна работна средина за жените

Во знак на поддршка на заложбите за подигнување на јавната свест за родовата еднаквост, Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам) беше домаќин на настанот „Создавање на безбедна работна средина за жените“.
Датум: 06 дек 2018
, Автор:

АмЧам Македонија избра ново лидерство

На 18-тото Генерално собрание претставници на компаниите членки на Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) избраа 5 нови членови на Одборот на директори.
Датум: 31 окт 2018
, Автор: