Гуруто за нула отпад Беа Џонсон во Скопје: Како до една тегла ѓубре годишно?

На 20 март (понеделник), Беа Џонсон ќе одржи две бесплатни предавања во Скопје со цел да го доближи концептот „нула отпад“ до просечниот македонски потрошувач.
Датум: 16 мар 2017
, Автор: