Еден пар решиле на креативен начин да им соопштат на овие старци дека наскоро ќе бидат баба и дедо. Играјќи игра на читање од усни, тие воопшто не се ни посомневале дека нешто друго можеби се крие зад овие зборови. Жената брзо ја открива својата реченица, дознавајќи дека ќе биде баба, но мажот во обид да победи што побрзо, малку ќе ја одложи целата работа, овозможувајќи ни видео кое дефинитивно не смеете да го пропуштите…