Вербата во човештвото е вратена! Познатото шоу „What Would You Do?“ ни ги покажува неверојатните реакции на сосема непознати личности кои бранат хомосексуален пар во нивната цел да посвојат дете.

Во ова видео една млада бремена девојка се сретнува со хомосексуален пар со цел да разговараат за посвојување на нејзиното дете. Додека тоа се случува една жена доаѓа и ги напаѓа, велејќи им дека детето треба да има мајка и татко, а не двајца татковци. За среќа, голем број личности кои не ги познаваат овие луѓе ѝ се спротивставиле објаснувајќи ѝ дека тоа не е нејзина работа. Нивните реакции се одлични!