Дана Грифин-Грејвс направила слатко изненадување за својот сопруг Аркел со цел да му најави дека е бремена по 17-годишни неуспешни обидувања. Дана останала бремена кога брачниот пар веќе се откажал од намерата да станат родители, бидејќи претходно поминале низ 4 спонтани абортуси и едно мртвороденче. Овој пат Дана, која е веќе 5-ти месеци бремена, носи мало и здраво бебе кое одлично напредува. Им ја посакуваме сета среќа на овој свет.