Тие растат толку брзо! Кога артистот Франс Хофмистер добил ќерка, решил да прави куси снимки од неа еднаш неделно со цел да го документира нејзиниот раст. Можеби ќе ви звучи неверојатно, но тој успеал да го прави ова 16 години! Погледнете како неговата ќерка се претвора од бебе во тинејџерка за само 4,5 минути.