Децата се познати по имитирањето на постапките на нивните родители, но ова неодоливо девојче успеало совршено да ја претстави својата бремена мајка. Станува збор за 15-секундно видео во кое ќерката оди исто како што нејзината мајка го прави тоа и резултатот е навистина урнебесен. Девојчето кое има само 15 месеци, го навалува грбот кон назад и го извлекува стомакот напред, додека се бори да се движи низ просторијата…