Овие двајца се или луѓе кои сакале набрзина да стекнат слава на интернет или толку многу си прават „пренкови“ што меѓусебно веќе не можат да поверуваат во ништо што другиот го кажува. Кога таа му соопштува дека е бремена, тој станува видно вознемирен и – откако неколку пати ја прашува дали го мести, а таа упорно му вели дека ја кажува вистината – разговорот ескалира во многу плачење и викање. Зошто оваа вест за нејзината (лажна) бременост толку многу го вознемирува? Ммм… причината е доволно силна, но и таа не е сè што стои зад неговата преемотивна реакција.