Кафе-позадина за вашиот десктоп #31

Љубителите на кафето знаат како да уживаат во него во секое време. Но, се чини, за фотографите, кафето е инспирација во посебни моменти. На пример, моментот кога кафето е покрај весникот, кога пената е густо насобрана на врвот или неговата силна пареа кога е штотуку сварено. Што ќе се случи ако кафето рипне од шолјата и вие успеете да го замрзнете тој момент? Се случува неверојатна уметност. А кога ќе додадете и млеко, тоа е веќе совршена комбинација…

Кафе-позадина за вашиот десктоп #31

Кликнете на сликата за да ја видите во оригиналната големина (1920×1200) и преземете ја за да ја поставите на вашиот десктоп.

Потсетете се на фотографиите од најинтересните распрскувања на кафе.

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар