Жешки секс-совети од „50 нијанси на сиво“

Зошто трилогијата „50 нијанси на сиво“ е толку популарна? Најверојатно бидејќи во неа се зборува за забранетиот секс и табуата поврзани со грубиот секс.

Краток водич за секс во автомобил

Доколку сакате да почувствувате несекојдневна сексуална екстаза, паркирајте го вашето возило онаму каде што ќе бидете сигурни дека никој нема да ве види и зачинете го вашиот ден со секси игра во автомобилот.
Датум: 25 сеп 2013
, Автор:

Работи кои не смееме да ги занемаруваме на првиот состанок

Додека ви симнува ѕвезди и вие летате во облаци, лесно може да занемарите многу важни нешта во неговото однесување.
Датум: 25 сеп 2013
, Автор:

12 алармантни знаци дека сте во лоша љубовна врска

Ова се 12 предупредувачки знаци дека сте во лоша и нездрава љубовна врска која ви нанесува штета.
Датум: 20 сеп 2013
, Автор:

Две работи кои не смеете да му ги премолчите на партнерот

Жените имаат склоност некои работи да им ги премолчуваат на своите партнери. Меѓутоа, секоја врска мора да се темели на искреност, па макар и на моменти таа да е непријатна.

Љубовни лекции кои мораме да ги научиме во 20-тите години

Прочитајте кои љубовни лекции треба да ги научиме најкасно до 30-тата година.

Основни разлики помеѓу заљубеноста и вистинската љубов

Иако и во двете состојби станува збор за чувства кон друга личност, тие се сосема различни. Заљубеноста е моментална, а љубовта вечна.

7 типови мажи кои жените ги обожаваат

Ова се седум типови мажи, на кои жените не можат да им одолеат...

Девет особини со кои можете да го освоите секој маж

Што повеќе се сакате себеси, толку повеќе и мажите ќе ве сакаат. Морате да имате високо ниво на самодоверба и самопочитување.

Што не смеете да правите по прекинување на врската?

Додека раната е свежа а чувствата измешани, лесно се прават погрешни чекори кои можат да ви наштетат на многу начини. Ова се 7 нешта кои не смеете да си дозволите да ги направите по раскинување.
Датум: 10 сеп 2013
, Автор:

10 причини да излегувате со помладо момче

Одвреме-навреме може да налетате на помлад дечко и со тоа да ја добиете привилегијата да бидете во врска со него.
Датум: 06 сеп 2013
, Автор:

Одлични совети за бракот од еден разведен маж

Бракот бара многу труд, вложување и посветување, но тоа е лекција која многумина ја научуваат прекасно.