5 начини на кои можете да го вратите и одржувате огнот во врската

Кога врската ќе стане премногу удобна, тоа може да доведе до појава на предвидливост, а во најлош случај може да ве убеди дека не вреди повеќе да вложувате во односот со вашиот партнер...

Водич за швалерисување: Ако веќе изневерувате, гледајте да не ве фатат!

110.000 корисници на сајтот за дискретни вонбрачни врски AshleyMadison одговарале на прашања преку кои откриваат кои се најефикасните трикови за „шврљање“ на страна, без да бидете фатени. Ова се финтите околу кои се согласиле повеќето од нив.
Датум: 23 јан 2014
, Автор:

Вистини и невистини поврзани со сексот

За сексот ретко се зборува отворено, но луѓето често „знаат“ многу работи кои се поврзани со него. Некои факти се проверени и докажани, но други работи се само нечии претпоставки кои некако успеале да стигнат до премногу луѓе. Проверете колку вие знаете за сексот.
Датум: 20 јан 2014
, Автор:

10 важни лекции за сексот

Ако не сакате да зборувате на темата, барем редовно едуцирајте се и искористете го знаењето за да имате поздрав, повозбудлив и поисполнет сексуален живот.
Датум: 17 јан 2014
, Автор:

Зошто во многу врски пука тиквата во јануари?

Новата година е период кога луѓето сакаат да си ги расчистат старите сметки и да се ослободат од оние работи кои не им одговарале во минатата. Една од тие работи е секако и љубовната врска во која се чувствуваат несреќни.
Датум: 17 јан 2014
, Автор:

Дали го имате пронајдено принцот на белиот коњ?

Што се случува кога еуфоријата околу новата личност која влегла во вашиот живот ќе згасне и почнувате вистински да го запознавате партнерот со кој го делите поголемиот дел од денот? Дали тој е вашиот принц на бел коњ?
Датум: 15 јан 2014
, Автор:

Како правилно да си играте со женските гради?

За време на сексуалната (пред)игра повеќето момци сакаат да си поигруваат со градите на партнерката. За волја на вистината, и многу девојки уживаат во ваквите допири. Сепак, не е лесно тоа да се прави спонтано, природно и да предизвикува задоволство кај обајцата.
Датум: 14 јан 2014
, Автор:

5 ситуации кои мажите не можат да ги поднесат за време секс

Жените понекогаш, намерно или ненамерно, прават некои работи за време на сексуалниот чин кои имаат лош ефект врз нивниот партнер. Тоа може да доведе до незадоволство, па во некои случаи и до прекин на врската.
Датум: 14 јан 2014
, Автор:

Правила за успешен и среќен брак

Имаме некоја илузија за тоа што претставува бракот и премногу очекуваме од него. Сепак, постојат некои универзални правила кои секој би требало да ги знае.
Датум: 13 јан 2014
, Автор:

Подобрете си го сексуалниот живот според менструалниот циклус

Менструалниот циклус силно влијае на животот на секоја жена, а благодарение на овие неколку сознанија, можете да извлечете најмногу од него со цел да си го подобрите сексуалниот живот.
Датум: 10 јан 2014
, Автор:

Причините заради кои изневеруваат жените

Дали сте се запрашале некогаш од кои причини жените се одлучуваат на неверство, а од кои мажите? Дали причините се исти? Кој помудро се носи со неверството?
Датум: 09 јан 2014
, Автор:

Зошто престанува заљубеноста?

Колку и да е љубовта голема и силна, со текот на годините, интензитетот на емоциите се намалува, жарта згаснува и тоа возвишено чувство на задоволство и исполнетост се претвора во нешто сосема друго.
Датум: 08 јан 2014
, Автор: