Не е онака како што изгледа

Повеќето луѓе не се толку чесни, за да ви поверуваат дека баш секогаш ја кажувате вистината, а оваа приказна сликовито прикажува дека работите честопати не се онакви какви што изгледаат од страна.

Смешни грешки при куцање СМС-пораки

Ова е нашата селекција на 25-те најсмешни СМС-пораки испратени од ајфон, кои веруваме ќе ви го продолжат животот за неколку години, бидејќи ќе ве насмеат до солзи. :)

Заљубениот хрчак Вил

Вил е упорен хрчак кој се обидува да разработи своја машинерија со цел да го покрене „љубовното тркало“.
Датум: 13 авг 2011
, Автор:

Што сè имаме научено од филмовите

Колку и да изгледаат реално и вистинито, многу работи во филмовите всушност се смешни доколку малку помислиме на нив, но скоро секогаш ги прифаќаме како такви. Ова се само мал дел од нив.

Кул пешкири за на плажа

Како што има креативност во сè друго, така постојат и креативни пешкири со кои би било кул да се појавите на плажа. Кој од овие би бил вашиот избор?
Датум: 01 авг 2011
, Автор:

Една поинаква изведба на „Hey Ya!“ од Outkast

Погледнете ги слатките Џереми и Џастин како играат и пеат (до душа само едниот од нив) на песната „Hey Ya“ играјќи ја играта Just Dance 2 на Nintendo Wii. Многу се смешни :)
Датум: 25 јул 2011
, Автор:

Заминување на љубовта

Млада девојка заминува со воз, а нејзиниот љубен трча по возот како лудак, притоа изведувајќи секакви гимнастички точки за да преживее и да ја пронајде во точното купе. Возбудлива приказна...

Глупави ситуации кои му се случуваат секому

Прочитајте ги следниве непријатни и смешни ситуации кои ви се случиле вам или сте слушнале дека на некој друг му се случиле, а потоа споделете некое ваше „интересно“ искуство. :)

Магијата на првиот допир меѓу заљубените дрвца

Две дрвја се заљубуваат, но не можат да бидат заедно бидејќи се физички разделени едно од друго. Љубов, природа, шаренило, весели бои и ведри сцени... Вистинско уживање во 5 минути.
Датум: 23 јун 2011
, Автор:

10 научни трикови со кои можете да се правите важни

Знаете како некои луѓе секогаш имаат добар виц на лагер, токму кога е потребно развеселување на собраното друштво? Епа, бидете подготвени вие да се покажете следниот пат.

Паралелно паркирање

Yum Yum е креативно студио од Лондон кое е составено само од двајца луѓе, Beth Algieri и Jonny Plummer. И двајцата се креативни директори и како што велат и самите, обожаваат да креираат нови и возбудливи работи.
Датум: 07 јун 2011
, Автор:

10 смешни знаци дека сте компјутерски зависник

Веројатно ако сте компјутерхолик не се ни запрашувате дали поминувате премногу време со вашиот „најдобар пријател“, но ако евентуално ве интересира, еве 10 сигурни знаци дека спаѓате во таа категорија...
Датум: 01 јун 2011
, Автор: