Џиновски предмети од секојдневниот живот

Дали некогаш сте се запрашале како би изгледале некои предмети што постојано ги користиме, но во многу поголем размер?

Новата вила на Бритни Спирс

Новиот имот се наоѓа на простор од 3 ара, а куќата е распослана на 1.860 квадратни метри. Вилата има 10 спални соби, 13 купатила, а во сите има дрвен под.

Оптички илузии кои си поигруваат со мозокот

Оптичките илузии си поигруваат со нашиот мозок, на начин што мислиме дека гледаме нешто кое всушност реално не постои. Одвојте 5 минути од вашето време за една несекојдневна забава.

Добредојдовте во музејот за коса

Тука сè е во знакот на косата. На сите ѕидови и празни површини, освен на подот, се закачени прамени од коса на повеќе од 16.000 жени.

Секси рекламни постери

Еден од проверените рецепти за успех е дека сексот и те како го продава производот. Сепак, границата од оригинално и креативно до безобразно и глупаво е многу тенка, па затоа агенциите се трудат да не ја преминат.

10 заповеди за подобар живот

„На крајот, не се годините тие кои се важат во вашиот живот. Животот во тие години е она што е најважно.“ - рекол Абрахам Линколн.

Најпрофитабилни филмови на сите времиња

Почнале со скромен буџет, а заработиле милиони. Погледнете ја листата на најпрофитабилните филмови до сега.

Николас Кејџ продава уште еден луксузен имот

До пред некоја година тој поседуваше 7 имоти, меѓу кои имаше четири вили на територија на САД и Англија, еден замок во Англија, еден луксузен апартман во Њујорк и приватен остров на Бахамите.

Игра на неделата: Кафе продавница

Денеска ви ја нудиме можноста барем виртуелно да станете сопственик на една кафе продавница. Во неа вие ќе бидете креатори на рецептот, вие ќе ја одредувате цената...

50 работи кои сите треба да знаат да ги направат

Еве листа на 50 работи кои треба да знаете да ги правите. Никогаш не се знае кога ќе ви затреба да запалите оган, нели?

Несекојдневно хоби со зарови и чаши

Овој човек умее со неверојатна брзина да ги лови заровите во пластична чаша и притоа ниеден да не му падне на масата. Кога ќе ја отклопи чашата заровите се идеално наредени во висина.

Оладете си го штотуку свареното кафе

Никој не ужива да го пие своето кафе врело, штотуку тргнато од рингла. Очигледно на Дејв и Дејв многу им пречело да чекаат да се олади нивното кафе, па решиле да преземат нешто околу тоа.