Што се јаде за појадок ширум светот?

Ова кратко, но навистина интересно видео прикажува што појадуваат луѓето ширум светот.
Датум: 31 мар 2014
, Автор:

Трикови со кои продавачите се служат за да нѐ натераат да купуваме повеќе

Овие сознанија им помагаат на компаниите да продадат повеќе производи, а на купувачите, подобро да го разберат своето однесување и одлучување кога се во продавница.
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

10 чудни суштества кои навистина живеат на оваа планета

Ако сте биле во зоолошка градина тоа не значи дека ги знаете сите видови животни кои постојат на овој свет.

Како кучињата пијат вода?

Ако досега сте гледале со чудење на тоа како кучињата можат само да гo исплазат јазикот кон водата и бргу да ја изгасат жедта, забавената снимка нa ова видео ќе ви ги расчисти дилемите.

Дали знаете зошто пролетта оваа година подрани еден ден?

Денес, 20 март, пролетта започнува точно во 17.57.
Датум: 20 мар 2014
, Автор:

20 животни задоволства кои дефинитивно се потценети

Ова се 20 пријатни и слатки задоволства спакувани во само еден миг, кои навистина нè прават посреќни.
Датум: 19 мар 2014
, Автор:

5 факти за вселената кои сигурно не сте ги знаеле

Доколку не сте експерт во оваа област, веројатно не сте запознаени со ледените вулкани на Сатурн, вечната бура на Венера, како и фактот дека во нашиот сончев систем има повеќе од 8 планети...
Датум: 17 мар 2014
, Автор:

Науката докажува дека скршеното срце не е само метафора

Науката докажува дека умственото страдање навистина може да му нанесе штета на срцето, а физичките реакции може да се поврзат со менталната болка.
Датум: 12 мар 2014
, Автор:

Пролет во Велика Британија

Погледнете како изгледа доаѓањето на пролетта во Велика Британија.

27 причини зошто секогаш треба да барате седиште до прозор во авион

Почнувајќи од изгрејсонца и зајдисонца, па се до градовите и најразличните видови на облаци, постои убавина до онаму до каде што вашите очи можат да гледаат.

Слатки кактуси кои не мора да се плашите да ги допрете

Спој на пекарската слаткарска работа и дизајнирањето...
Датум: 08 мар 2014
, Автор:

5 моќни и влијателни жени во светот на политиката

Ова се дел од најмоќните и највлијателните жени во политиката кои со сигурност ќе остават белег со своето постоење и ќе послужат како инспирација за многу млади жени во иднина.
Датум: 08 мар 2014
, Автор: