Кинескиот хороскоп и изборот на професија

Кинескиот хороскоп има 12 знаци и се користи за разни предвидувања. Знакот во кинескиот хороскоп се одредува според годината на раѓање. Што вели вашиот знак за изборот на професијата?
Датум: 01 апр 2012

Астрологијата и мислењето на мажите за половата еднаквост

Најголема слобода ќе ви дадат воздушните знаци, јарецот пак е отворено против правата на жените, а ракот...

Астрологијата и неговиот стил на додворување

Секој маж има различен стил на флертување. Дознајте на кој начин тој ќе се обиде да го освои вашето срце, во зависност од хороскопскиот знак на кој припаѓа.

Венера, планетата на љубовта низ хороскопските знаци

Знакот во кој се наоѓа Венера во нашиот хороскоп, а кој може да се прочита од сопствената наталната карта, го покажува начинот на кој примаме и даваме љубов и внимание, како формираме блиски врски и како...
Датум: 11 мар 2012
, Автор:

Хороскопскиот знак и харизмата

Кога ќе се најдете во друштво на харизматична личност, вие едноставно чувствувате дека таа има некоја моќ и магнетски го привлекува вашето внимание.
Датум: 04 мар 2012
, Автор:

Индијански хороскоп

Во многу сегменти индијанскиот хороскоп е сличен на обичниот, но неговите знаци се поврзани исклучиво со животни и со нивната улога во природата.

Астрологијата, мажите и љубомората

Скорпијата ќе ве окова со златни синџири, близнаците ќе ве полудат од сомнежи, додека пак водолијата не го познава тоа чувство... Погледнете како мажите се справуваат со љубомората.
Датум: 19 фев 2012
, Автор:

Хороскоп за Св. Валентин

Изгледот може да лаже на овогодишниов Св. Валентин. Овој романтичен празник е за прославување на радостите на љубовта, но сериозните чувства оваа година се брануваат под површината.
Датум: 14 фев 2012
, Автор:

Астрологијата и начинот на додворување

Ако верувате дека сè е запишано во ѕвездите, тогаш погледнете го астролошкиот приказ на хороскопските знаци и дознајте како се однесуваат кога се заљубени и кои методи на заведување ги применуваат.
Датум: 12 фев 2012
, Автор:

Стилот на извинување на хороскопските знаци

Некои тоа го прават искрено и од срце и навистина се каат, а некои се вистински мајстори на извинувањето и шармери кога треба да се извлечат од некоја незгодна ситуација.
Датум: 05 фев 2012
, Автор:

Астрологијата и вашето здравје

Освен тоа што хороскопскиот знак го одредува вашиот карактер, сложувањето со околината, вашиот избор на професија и партнер, тој може да ви ги посочи и слабостите и предностите и кога е во прашање вашето здравје.
Датум: 29 јан 2012
, Автор:

Африкански хороскоп

Се верува дека Африканците се најпримитивната цивилизација кај која се појавиле науката за ѕвездите, имињата на планетите и интересот за астрологијата.
Датум: 22 јан 2012