Тематски хороскоп | Кафе пауза - Part 172

Ахиловата пета на хороскопските знаци

Секој астролошки знак има одреден дел од телото кој му е особено чувствителен и кој треба да биде третиран со поголема нега и грижа. Прочитајте што велат ѕвездите, за тоа кој дел од вашето тело заслужува посебно внимание.
Датум: 28 авг 2011
, Автор:

Креативни начини да ја покажете вашата љубов со помош на астрологијата и технологијата

Секој човек има потреба од внимание, па зошто да не ги искористите новите технологии за да му го затреперите срцето...

Астрологијата и позајмувањето пари од пријател

Како реагирате доколку му позајмите пари на некој ваш пријател и тој не ви ги врати до договорениот период? Можете ли да му/ù ги побарате назад, без да го расипете вашето пријателство?

Астрологијата и вашите најдобри пријатели

Какви сакате да бидат вашите најдобри пријатели? Со кои најдобро ќе се журкате и ќе поминувате безброј часови заедно? Кои ќе бидат покрај вас, во моментите кога тоа ви е најпотребно?

Астрологијата и вашето справување со староста

Дали сè уште ќе носите мини здолништа, модерни очила за сонце и кул облека кога ќе имате над 45 години? Или прерано ќе се помирите со фактот дека сте стари и немате што да правите повеќе со себеси?

Астрологијата и одржувањето свежина во вашата врска

Пронајдете активности кои можете заеднички да ги правите со вашиот партнер, што ќе внесат забава во вашата врска. Хороскопскиот знак на вашиот партнер може да покаже во какви активности тој најмногу ќе ужива.

Астрологијата и вашиот стил на забава

Обидете се да ги искористите сите прилики кои ви ги пружа животот за интересно пополнување на слободното време и притоа дознајте кои типови собиранки ви одговараат, а кои да ги избегнувате.

Астрологијата и времето потрошено за себе

Кога се заљубуваме, честопати забораваме кои се нашите потреби како поединци, бидејќи премногу мислиме на чувствата и желбите на нашиот партнер. Меѓутоа независноста не треба да се занемарува...

Идеалниот град според хороскопскиот знак

Без разлика дали сте во потрага по добра дестинација за одмор или размислувате за преселба во друга држава, прочитајте на кои урбани места, астрологијата вели дека со сигурност максимално ќе уживате.

Астрологијата и трошењето пари

Како би реагирале доколку би дошле до некоја поголема сума пари? Веднаш ќе се „фрлите“ на трошење или ќе ги зачувате за „црни денови“? Прочитајте што вели астрологијата за вашиот хороскопски знак.

Астрологијата и идеалниот летен одмор

Дозволете им на ѕвездите да бидат вашиот туристички водич, кои со малку тренинг од космосот, ќе ви го испланираат овој летен одмор.

Астрологијата и (не)паѓањето во искушение за неверство

Доколку неверството е нешто што никогаш не би му го простиле на вашиот партнер, прочитајте како ве советува астрологијата да постапувате, за да не му дозволите на тој или таа да падне во искушение.