Астрологијата и барањето прочка од партнерот

Ја кажавте најлошата работа, во најлошиот момент и сега морате да изберете дали ќе ја поправите штетата или ќе дозволите во вашата врска да завладее лоша карма. Дали знаете искрено да побарате прочка?

Астрологијата и интуицијата

Интуицијата се базира на претчувствата и вклучува сигнали од потсвеста. Психологот Карл Јунг верувал дека секоја личност има дарба за интуиција. Која е вашата?

Астрологијата и влијанието врз другите луѓе

Дали умеете да им дадете доволно поддршка, разбирање и поттик на вашите најблиски и им давате на знаење дека сте секогаш тука за нив?

Астрологијата и среќата во животот

Со помош на астрологијата, октријте што треба да направите за да живеете среќен живот.

Астрологијата и стилот на облекување

Секоја личност има различен стил на облекување, кој ја одвојува и разликува од останатите луѓе. Прочитајте што велат планетите за стилот на облекување на вашиот хороскопски знак.

Астрологијата и ерогените зони

Сакате да добиете божествен водич за „жешките точки“ на вашиот љубовен партнер?

Астрологијата и солзите

Дали ги гризете усните и се плашите да ги откриете вашите емоции пред семејството и најблиските во интензивните емоционални ситуации или јавно покажувате сè што чувствувате?

Астрологијата и релаксирањето во слободно време

Колку навистина знаете да се релаксирате и да се препуштите на мислите кои ви говорат дека животот е убав?

Астрологијата и страста

Откријте како да ја одведете интимноста со вашиот партнер до нови, „магични височини“, дознавајќи го влијанието на планетата која управува со неговиот хороскопски знак.

Астрологијата и справувањето со вашиот флертувачки шеф

Уште една забава со вашите колеги, организирана од фирмата во која работите. Таму е и вашиот шеф/шефица, кој/а после неколку испиени чашки почнува да флертува со вас. Што тогаш?

Астрологијата и вашата улога во семејните драми

Улогата која ја имате во фамилијарните драми, во голем дел е условена од карактеристиките кои ги има вашиот хороскопски знак.

Астрологијата и максимизирањето на вашите таленти

Астрологијата може да ви помогне како да ги идентификувате квалитетите кои ги поседувате длабоко во себе и да сфатите што е она кое имате да му го понудите на светот.