Астрологијата и моминската вечер

Сакате да испланирате совршена моминска вечер за вашата најдобра другарка? Во тој случај, добро би ви дошле неколку совети од космосот во врска со нејзините желби за овој специјален ден.

Магнетската привлечност кај спротивните астролошки знаци

Како што се привлекуваат плусот и минусот кај батериите, така и помеѓу знаците кои се наоѓаат на спротивните страни на хороскопското тркало, се создаваат искри кои можат да прераснат во страсна љубовна врска.

Астрологијата и љубовните врски на далечина

Можете да ги употребите моќите кои ги поседува вашиот хороскопски знак, за да се справите со предизвиците кои ги поставува пред вас љубовната врска на далечина.

Астрологијата и барањето прочка од партнерот

Ја кажавте најлошата работа, во најлошиот момент и сега морате да изберете дали ќе ја поправите штетата или ќе дозволите во вашата врска да завладее лоша карма. Дали знаете искрено да побарате прочка?

Астрологијата и интуицијата

Интуицијата се базира на претчувствата и вклучува сигнали од потсвеста. Психологот Карл Јунг верувал дека секоја личност има дарба за интуиција. Која е вашата?

Астрологијата и влијанието врз другите луѓе

Дали умеете да им дадете доволно поддршка, разбирање и поттик на вашите најблиски и им давате на знаење дека сте секогаш тука за нив?

Астрологијата и среќата во животот

Со помош на астрологијата, октријте што треба да направите за да живеете среќен живот.

Астрологијата и стилот на облекување

Секоја личност има различен стил на облекување, кој ја одвојува и разликува од останатите луѓе. Прочитајте што велат планетите за стилот на облекување на вашиот хороскопски знак.

Астрологијата и ерогените зони

Сакате да добиете божествен водич за „жешките точки“ на вашиот љубовен партнер?

Астрологијата и солзите

Дали ги гризете усните и се плашите да ги откриете вашите емоции пред семејството и најблиските во интензивните емоционални ситуации или јавно покажувате сè што чувствувате?

Астрологијата и релаксирањето во слободно време

Колку навистина знаете да се релаксирате и да се препуштите на мислите кои ви говорат дека животот е убав?

Астрологијата и страста

Откријте како да ја одведете интимноста со вашиот партнер до нови, „магични височини“, дознавајќи го влијанието на планетата која управува со неговиот хороскопски знак.