Астрологијата и обликот на вашите очи

Дали вашиот знак во хороскоп може да го одреди обликот на вашите очи? Познавачите од оваа област велат дека може.
Датум: 06 ное 2011
, Автор:

Астрологијата и сексуалната енергија

Каква е вашата сексуална природа? Сакате луд и незаборавен секс или нежни допири и романтики? Дознајте што велат ѕвездите за вашата сексуална енергија.
Датум: 30 окт 2011
, Автор:

Астрологијата и вашето омилено милениче

Астрологијата открива кое милениче најдобро ви прилега, според карактеристиките на вашиот хороскопски знак.
Датум: 23 окт 2011
, Автор:

Астрологијата и вашиот стил на учење за тест

Учењето пред испит може да биде застрашувачки за некои ученици/студенти. Родителите можат да им помогнат на своите деца да бидат поуспешни, ако ги поддржат на ефикасен начин...

Астрологијата и вашите желби за оваа есен

Што очекувате да ви се случи во овој период од годината? Работење на добар проект, среќна љубовна врска, емоционална стабилност или добра забава? Видете што мислат ѕвездите околу ова...

Астрологијата и влијанието на вашиот подзнак

Подзнакот го претставува вашето надворешно лице кое го покажувате пред светот. Понекогаш може да има улога на заштитна маска, со која сакате да сокриете некој аспект од вашето „внатрешно јас“.

Астрологијата и (не)зависноста од вашиот љубовен партнер

Дознајте дали вие умеете да бидете во цврста љубовна врска, а сепак да останете свои.

Астрологијата и вашите психолошки бариери

Обидувајќи се да се заштитат од таквите чувства, некои хороскопски знаци решаваат да стават бариера пред себе, на тој начин не дозволувајќи им на луѓето да им ги повредат чувствата...

Астрологијата и справувањето со разочарувањата

Секој знае да се справи и да ужива во успехот, но како се носиме со неуспесите и разочарувањата, зависи од карактерот.

Астрологијата и започнувањето на есента

Преминот од долго, мрзеливо лето, кон есен полна со задачи и работни обврски, за некои може да биде многу тежок. Затоа, прочитајте како да останете во вашиот природен баланс, со помош од астрологијата.

Ахиловата пета на хороскопските знаци

Секој астролошки знак има одреден дел од телото кој му е особено чувствителен и кој треба да биде третиран со поголема нега и грижа. Прочитајте што велат ѕвездите, за тоа кој дел од вашето тело заслужува посебно внимание.
Датум: 28 авг 2011
, Автор:

Креативни начини да ја покажете вашата љубов со помош на астрологијата и технологијата

Секој човек има потреба од внимание, па зошто да не ги искористите новите технологии за да му го затреперите срцето...