Рак и рак – пријателска комбинација

Никој не може повеќе да го насмее ракот од некој кој го споделува неговиот хороскопски знак, благодарение на чувството за апсурд кое го поседуваат и кое длабоко ги расположува.

Египетски хороскоп

Египетскиот хороскоп е еден од најстарите хороскопи со кој се служеле фараоните за полесно да владеат со големото кралство. Хороскопот се состои од 12 знаци и со секој знак владее по еден бог.
Датум: 15 јул 2012

Близнаци и девица – пријателска комбинација

Овие двајца се големи интелектуалци кои уживаат да дискутираат за добри книги, политика и за тековните настани во земјата и во светот...

Близнаци и лав – пријателска комбинација

Од сите пријатели коишто ги има, на близнакот најверојатно му е најдраг оној пријател кој е роден во хороскопскиот знак лав. Разиграното срце на лавот, силно „одекнува“ во младешкиот дух кој го има близнакот.

Близнаци и рак – пријателска комбинација

Оптимистичкиот карактер на ракот додава една многу позитивна светлина врз секојдневието на близнакот, додека воспитувачкиот инстинкт на близнакот создава удобност во светот на ракот.

Хороскопскиот знак ја открива вашата омилена секс-поза

Ѕвездите им ги препорачуваат следниве секс-пози на хороскопските знаци за поквалитетен и поуспешен љубовен живот.

Близнаци и близнаци – пријателска комбинација

Овие двајца пријатели знаат навистина добро да се забавуваат и честопати се многу гласни. Бидејќи се многу слични по карактер, тие обожаваат заедно да си озборуваат со часови.

Еврејски хороскоп

Иако еврејската астрологија има заеднички корени со хеленистичката, тие сепак се разликуваат. Историчарите тврдат дека постои поврзаност меѓу 12-те израелски племиња, 12-те апостоли и 12-те знаци во зодијакот.
Датум: 01 јул 2012

Астрологијата ви открива како да ја сочувате својата љубов

Токму вербата во љубовта, разбирањето и прилагодувањето кон партнерот, можат да ни го направат животот и поубав и полесен. Астрологијата може да ви помогне да го запознаете својот партнер и на тој начин да ја сочувате...
Датум: 24 јун 2012
, Автор:

Астрологијата ви открива за што сте антиталенти

За да не си го губите времето непотребно, еве некои општи одредници за тоа кои работи би било добро да избегнувате да ги правите, во согласност со вашиот хороскопски знак.
Датум: 17 јун 2012
, Автор:

Љубовен астролошки профил за машки бикови

Патот кон освојување на срцето на маж роден во хороскопскиот знак бик, е преку неговиот стомак. Тоа значи дека ќе ве обожува доколку му зготвите вкусна храна или го однесете во некој добар ресторан.

Хороскопот на Маите

Ниеден народ во историјата не бил толку многу заинтересиран за толкување на времето како што биле Маите. Тие буквално му биле робови на времето и затоа нивната астрологија се смета за една од најточните.
Датум: 10 јун 2012