Мирослав Петрески | Кафе пауза - Part 9

Дали сте го разгалиле вашето бебе?

Родителите ја имаат најважната улога во животот на бебето, па затоа треба да се потрудат околу неговото развивање со цел да формираат квалитетна личност.