Зајаче со очила за сонце стана главна ѕвезда во фотографиите на Фотошоп мајсторите

Што гледате кога ќе ја видите оваа слика од зајак со очила за сонце? Можеби го гледате само она очигледното – зајак со очила за сонце. Но, Фотошоп мајсторите гледаат нешто сосема поинакво. Нивната фантазија не познава граници и тие навистина успеаја да ѝ дадат нова димензија на оваа фотографија благодарение на нивната неверојатна креативност.

Зајаче со очила за сонце стана главна ѕвезда во фотографиите на Фотошоп мајсторите

Погледнете ги нивните најуспешни фотографии кои можеби ќе ја разбудат и вашата имагинација и ќе ве инспирираат и вие да се обидете да ја преработите оваа слатка фотографија со помош на Фотошоп…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар