За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

Повеќето од нас одат на работа со јавен превоз и секогаш можеме да видиме различни и интересни луѓе за време на нашето патување до работа. Повеќето од луѓето кои ги среќаваме обично се зафатени со размислување за денот кој претстои, мечтаење, зафатени со своите телефони или книги.

Дина Алфаси, мајка на 15-годишник и израелски инженер кој работи во болница, ги користи овие моменти за да долови едноставни, но убави портрети на странци изгубени во мислите. На своето секојдневно патување до работа, таа го користи својот Ајфон за да фотографира едноставни моменти од животот.

Таа вели дека ја инспирираат малите моменти што се случуваат секој ден. Нејзините дела се доказ за раскажување приказни преку единствена фотографија и доказ дека треба само да погледнете наоколу за да ги пронајдете магичните моменти.

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За време на своето секојдневно патување до работа, една жена фотографира портрети на странци изгубени во мислите

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар