Тетоважи што ќе ви помогнат да го задржите празничното расположение во текот на целата година

Новогодишна прослава, подароци, божиќна магија, греено вино… Ова се работите што ги обожаваме во текот на зимата! Некои луѓе веруваат дека ваквото расположение треба да трае засекогаш! Па така, љубителите на зимата одлучиле да си го украсат телото со потсетник на овој волшебен период.

Тетоважи што ќе ви помогнат да го задржите празничното расположение во текот на целата година

Погледнете ги следниве прекрасни тетоважи што ќе ви помогнат да го задржите празничното расположение во текот на целата година. Којзнае, можеби и вие ќе се инспирирате и ќе посакате да ја покажете вашата љубов кон овој период на уникатен начин?!

Тетоважи што ќе ви помогнат да го задржите празничното расположение во текот на целата година

Тетоважи што ќе ви помогнат да го задржите празничното расположение во текот на целата година

Тетоважи што ќе ви помогнат да го задржите празничното расположение во текот на целата година

Тетоважи што ќе ви помогнат да го задржите празничното расположение во текот на целата година

Тетоважи што ќе ви помогнат да го задржите празничното расположение во текот на целата година

Продолжете на втората страница за останатите празнични тетоважи…

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар