Светот од птичја перспектива

Постојат безброј слики од најпознатите знаменитости во светот, но ова е сосема поинаква серија фотографии која истите ги прикажува од птичја перспектива и нуди сосема нов поглед на светот.

Барселона

Барселона

Дубаи

Дубаи

Лонглит, Англија

Лонглит, Англија

Венеција

Венеција

Амстердам

Амстердам

Нијагарините Водопади, САД

Нијагарините Водопади, САД

Пустината Намиб, Намибија

Пустината Намиб, Намибија

Чикаго

Чикаго

Полиња со лалиња, Холандија

Полиња со лалиња, Холандија

Берн

Берн

Нова Каледонија

Нова Каледонија

Дубровник

Дубровник

Париз

Париз

За авторот
Дипломиран преведувач и толкувач. Непоправлив перфекционист. Љубопитна, интуитивна и насмеана. Ја сака уметноста и културниот живот. Идеалист. Верува во астрологија, убаво утринско кафе и позитивно размислување.

Поврзани содржини

Остави коментар