„Истурени“ цвеќиња внесуваат живописност во обичните градини

„Истурени“ цвеќиња внесуваат живописност во обичните градини

Многу луѓе сметаат дека цвеќињата ги освежуваат градините и на суптилен начин внесуваат боја во животот. Овие креативни градинарски дизајни ќе ви покажат дека цвеќињата можат да изгледаат толку живописно како да се истурени врз тревата.

0-istureni-cvekjinja-vnesuvaat-zhivopisnost-vo-obichnite-gradini-kafepauza.mk

Ако сакате да направите ваква градина, едно од правилата е дека половина од саксијата треба да биде закопана во земјата. На овој начин, старите и скршени саксии можат да бидат рециклирани, а другото е лесно – само избирате растение и го засадувате на местото каде што сакате. Испробајте ги ваквите дизајни и дајте ѝ нов изглед на вашата градина.

1-istureni-cvekjinja-vnesuvaat-zhivopisnost-vo-obichnite-gradini-kafepauza.mk 2-istureni-cvekjinja-vnesuvaat-zhivopisnost-vo-obichnite-gradini-kafepauza.mk

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела, цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзиниот начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

Остави коментар