Постојат само два вида луѓе: Оние што ве кочат и оние што ви помагаат да поместите планини!

Постојат луѓе на овој свет поради кои чувствуваме огромен ентузијазам за живот, кои нè поттикнуваат да ги тргнеме бариерите и да ги постигнеме нашите цели. Но, постојат и луѓе што само го цедат животот од нас, популарно наречени „енергетски вампири“, кои понекогаш не се ни свесни дека прават нешто погрешно. Па затоа, денес е време за лекција со чија помош на многу едноставен начин ќе ги забележите разликите помеѓу овие два типа луѓе.

1-postojat-samo-dva-vida-na-lugje-onie-koi-ve-kochat-i-onie-koi-vi-pomagaat-da-podmestite-planini-www.kafepauza.mk_

Погледнете како да ги препознаете и што е можно побрзо да се ослободите од нив!

За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар