Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Пријавите за 2020 година на натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ завршија, а победничките фотографии се веќе објавени. Томас Вијајан беше добитник на најголемата награда, со неговата фотографија од орангутан како се искачува на дрво. Организаторите на натпреварот споделија со нас некои од победничките фотографии, прикажани подолу, од нивните 13 категории.

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Погледнете ги и овие фотографии кои го прикажуваат детството низ целиот свет.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар