Пиксел арт: Креативни тетоважи кои наликуваат на гоблени

Некои ќе речат дека ткаењето е само за старите баби. Но, еден тату мајстор не би се сложил со ова. Ева Крбдк е необична тату артистка од Анкара. Она што е необично во нејзината работа е тоа што тетоважите кои таа ги прави наликуваат на гоблени. На прв поглед нејзините дизајни се слатки и едноставни, но кога ќе погледнете малку подобро ќе ги видите моќните и богатите детали кои се како вткаени во кожата. Погледнете ги нејзините креации и уживајте во големиот вариетет на бои и мотиви.

0-piksel-art-kreativni-tetovazi-koi-nalikuvaat-na-gobleni-kafepauza.mk 1-piksel-art-kreativni-tetovazi-koi-nalikuvaat-na-gobleni-kafepauza.mk 2-piksel-art-kreativni-tetovazi-koi-nalikuvaat-na-gobleni-kafepauza.mk

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзин начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

Остави коментар