Неверојатни оптички илузии направени од мејкап артистка

Даин Јун е мејкап артистка, но многу поразлична од другите. Наместо да создава илузии на полни усни и долги трепки, таа ги создава овие надреални илузии на своето лице кои ќе го збунат вашиот мозок.

(1)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

Јун смета дека е артистка за визуелна илузија. Користејќи водени бои таа создава неверојатни слики на нејзиното лице. Речиси е невозможно да поверувате дека воопшто не користи Фотошоп. Погледнете некои од нејзините најдобри илузии.

(2)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

(3)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

(4)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

(5)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

(6)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

(7)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

(8)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

(9)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

(10)neverojatni-optichki-iluzii-napraveni-od-mejkap-artist-kafepauza.mk

Продолжува на следната страница…

За авторот
Студент кој секојдневно се губи низ страниците на некоја книга. Пишувањето и јогата го прават нејзиниот ден целосен.

Поврзани содржини

Остави коментар