Неверојатни дрвени скулптури од секојдневни предмети

Резбите од дрво се уметност која многу луѓе ја немаат усовршено, но меѓу тие кои ја имаат, Ливио Де Марки е еден од најдобрите. Неговата работа се состои од дрвена облека која изгледа толку вистински што би посакале да ја облечете. Дрвени автомобили кои не само што се движат по пат, туку и на вода.

2.neverojatni-drveni-skulpturi-od-sekojdnevni-objekti-kafepauza.mk

Големината не е никаков проблем за Ливио. Тој знае да работи на мали предмети како и на огромни. А како доказ за тоа е дрвената куќа која изгледа како да е направена од книги.

Погледнете ја дрвената уметност на Ливио Де Марки.

За авторот
Верува во луѓето и сака да ги разбира. Музиката – страст, кафето – љубов. Позитивна личност и ја гледа добрата страна и во најлошите работи. Невозможното е возможно кога ќе се открие вистинскиот пат.

Поврзани содржини

Остави коментар