Креативни шишиња за Кока-кола

Кока-кола е бренд кој отсекогаш бил инспиративен за артистите. Пример за тоа се овие ограничени изданија на амбалажи за Кока-кола шишенца и лименки, дела на познатите светски дизајнери.

Креативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-колаКреативни шишиња за Кока-кола

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар