Креативни портрети на животни

Ендрју Закерман е Американски фотограф, кој има издадено 3 печатени книги, помеѓу кои е и „Суштество“ (Creature). Оваа книга претставува збирка од инспиративни и креативни портрети од животни. Еве неколку од најдобрите фотографии кои се дел од ова издание:Креативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животниКреативни портрети на животни

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар