Како би изгледале вашите омилени ликови од Дизни, ако беа од спротивниот пол? - Part 2

Како би изгледале вашите омилени ликови од Дизни, ако беа од спротивниот пол?

8. Есмералда

Како би изгледале вашите омилени женски ликови од Дизни, ако беа момчиња?

9. Тарзан

Како би изгледале вашите омилени женски ликови од Дизни, ако беа момчиња?

10. Рапанзел

Како би изгледале вашите омилени женски ликови од Дизни, ако беа момчиња?

11. Ана

Како би изгледале вашите омилени женски ликови од Дизни, ако беа момчиња?

12. Јасмин

Како би изгледале вашите омилени женски ликови од Дизни, ако беа момчиња?

13. Мерида

Како би изгледале вашите омилени женски ликови од Дизни, ако беа момчиња?

14. Ариел

Како би изгледале вашите омилени женски ликови од Дизни, ако беа момчиња?

15. Снежана

Како би изгледале вашите омилени женски ликови од Дизни, ако беа момчиња?

Можеби сакате да се запознаете и со проблемите на денешницата инспиративно претставени во илустрациите на Стефен Крафт.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Смислата на животот ја бара преку уметноста и креативноста. Пишувањето е нејзино секојдневие.

Поврзани содржини

Остави коментар