Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Ана Стретцу е илустраторка од Романија која сака да им дава сладок ефект на нејзините илустрации. Таа дошла на идеја да направи серија патувачки фотографии во кои ќе додаде илустрации од нејзе и нејзиното момче, кои на тој начин раскажуваат слатки приказни.

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Нејзината серија е итро насловена „I was cutout for this“, а целта ѝ била да ги направи фотографиите поинтересни и со тоа повредени за паметење, наместо да останат заборавени „закопани“ во некоја папка на нејзиниот лаптоп.

Навистина интересна идеја за зачувување на спомените со креативна нота.

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Илустрирани хартиени исечоци мудро вметнати во патувачки фотографии

Погледнете ги и овие слатки илустрации што прикажуваат како изгледа животот со куче.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар