Фотографи ширум светот ни покажуваат што значи среќата за нив

10. Мјанмар

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

11. Америка

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

12. Бангладеш

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

13. Индонезија

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

14. Шпанија

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

15. Индонезија

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

16. Мјанмар

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

Продолжува на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Психолог кој најдобро се изразува преку пишаниот збор. Нејзиниот личен лајтмотив гласи: „Остани своја и поинаква бидејќи само така ќе блеснеш во полн сјај!“

Поврзани содржини

Остави коментар