Фотографи ширум светот ни покажуваат што значи среќата за нив

Фотографи ширум светот ни покажуваат што значи среќата за нив

Фотографи од целиот свет се обиделе да доловат како луѓето се забавуваат во нивните места на живеење. Различни луѓе имаат различни идеи за тоа што значи „забава“. Среќата доаѓа од вистинското човечко поврзување и пријателството, а не од материјалните работи кои предизвикуваат грижи. Следниве фотографии треба да нè потсетат колку е среќата едноставна и колку малку е потребно за да си го направиме животот позабавен!

1. Мјанмар

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

2. Мјанмар

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

3. Индонезија

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

4. Индија

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

5. Индонезија

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

6. Индонезија

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

7. Непозната локација

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

8. Шпанија

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

9. Турција

Фотографи преку нивните фотографии се обиделе да прикажат што значи среќата ширум светот

Продолжува на втората страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Психолог кој најдобро се изразува преку пишаниот збор. Нејзиниот личен лајтмотив гласи: „Остани своја и поинаква бидејќи само така ќе блеснеш во полн сјај!“

Поврзани содржини

Остави коментар