30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

Погледнете ги најдобрите фотографии од најновиот конкурс на „Агора“, во кој се избираше најдобрата фотографија од природата, а беа доставени повеќе од 9200 фотографии. Натпреварот „Wild2020“ започна на 21 февруари на мобилната апликација „Агора“, каде што сите фотографи, без разлика дали се аматери или професионалци, можеа да учествуваат на меѓународниот натпревар и да искажат како го гледаат дивиот свет. Во продолжение погледнете ги 30-те најдобри фотографии од овој натпревар.

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

30-те најдобри фотографии од натпреварот „Дивина 2020“ што ќе ви го разубават денот

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар