Интересни илустрации ни ја покажуваат среќата да се биде мајка на девојче

Секое дете, без разлика на полот, е подарок. Но, на една мајка која има ќерка ѝ се дава можност да го живее нејзиното детство уште еднаш, споделувајќи ги нејзините тајни и животни искуства. Растејќи, ќерките го пронаоѓаат својот пат и својата животна улога. Но, на почетокот на животот, мајките се оние кои се постојано со своите ќерки. Многу често мајките остануваат и херои на своите ќерки во текот на целиот живот. Погледнете ги овие илустрации што ги прикажуваат прекрасните нешта што ги прават мајките со своите ќерки.

Заеднички прошетки и истражување на светот

Заеднички прошетки и истражување на светот

За авторот
Економист во изградба, а страстен обожавател на пишаниот збор уште откако знае за себе. Смета дека животот без домашно милениче не изгледа комплетен, а кафето со многу шеќер го смета за едно најубавите утрински задоволства.

Поврзани содржини

Остави коментар