27 јануари 2023 | Кафе пауза

Претераното размислување не ве остава да заспиете ноќе? Еве како да се справите!

Ако се борите со непроспиените ноќи тогаш следете ги овие совети!

Најпознатите цитати на Елиф Шафак за животот и љубовта

„Што значи трпението? Тоа значи да се погледне трнот и да се види розата, да се погледне ноќта и да се види зората.“

Кои 3 хороскопски знаци ќе бидат најуспешни на финансиски план во февруари?

Според финансискиот хороскоп за февруари 2023 година, дел од хороскопските знаци ќе имаат среќа и шанси за напредување!