11 август 2022 | Кафе пауза

Како да инвестирате повеќе во себе за да постигнете личен напредок?

Секое искуство, секој избор, секоја работа што ја правите – сите овие нешта можат да бидат инвестиција во секојдневниот живот.

5 дестинации во Југоисточна Азија кои се вистински чуда на природата

На сите нам ни е добро познато дека Југоисточна Азија изобилува со магични пејзажи кои вредат да бидат посетени барем еднаш во животот.

Кои здрави намирници изобилуваат со кератин?

Кератинот е протеин кој е неопходен за здрава кожа, цврста и сјајна коса како и силни и здрави нокти.