17 јуни 2022 | Кафе пауза

Дали менталната болест станува нашето ново секојдневие?

Се чини дека еден од најголемите предизвици на денешното време со кои многумина од нас се соочуваат на директен или индиректен начин е менталната болест како депресијата, анксиозноста и паранојата.

Тест: Омилениот божур ќе ви донесе порака за следната недела!

Дали знаевте дека божурот е симбол на богатството и успехот?