24 јануари 2022 | Кафе пауза

Моќни цитати за животот од зен учителот Тич Нат Хан

Во чест на еден од најпознатите будистички монаси во светот кој почина на 22 јануари.

Неделен хороскоп од 24 до 30 јануари: Време е да почнеме да се фокусираме на иднината!

Прочитајте како ќе ви бидат наклонети ѕвездите во последната недела од јануари.

Тест: Омилената кристална кугла ќе ви донесе порака за иднината!

Дали сте од оние кои бараат некакви насоки за иднината? Изберете една од овие кристални кугли и прочитајте ја вашата порака!