27 декември 2021 | Кафе пауза

6 совети за како да останете мотивирани при спроведување на вашите новогодишни одлуки

Сигурни сме дека со нашите совети вашите новогодишни одлуки нема да останат запишани само на хартија!

Уметница користи рециклирано предиво и пластика за да ја подигне свеста за климатската криза

Преку своите дела, уметницата сака да ја подигне свеста за прашањата што го мачат општеството, особено во поглед на климатската криза

Неделен хороскоп од 27 декември до 2 јануари: Време е да се подготвиме за нови почетоци!

Загрижени сте за одлуките што треба да ги донесете оваа недела? Не грижете се и дозволете ѕвездите да ви го покажат патот!