15 ноември 2021 | Кафе пауза

Магијата на Плитвичките Езера во есен доловена преку објективот на еден фотограф

Погледнете како изгледаат Плитвичките Езера во есен. Вистински рај, нели?!

Неделен хороскоп од 15 до 21 ноември: Дозволете да ве води инстинктот

Време е да му дозволите на инстинктот да ве води. Откријте што ви предвидуваат астролозите оваа недела.

7 намирници богати со витамин Д кои треба да бидат застапени во вашата исхрана во зима

Прочитајте кои намирници богати со витамин Д треба да бидат застапени во вашата исхрана особено во зимскиот период.

Тест: Патот што ќе го изберете ќе ви открие што се крие зад вашата личност

Карактерот на секој од нас се состои од повеќе аспекти кои можеби не ни се видливи секогаш. Токму овој тест ќе ви помогне да откриете дел од нив.