02 мај 2021 | Кафе пауза

Што прво видовте на оваа слика? Одговорот ќе открие што ви е најважно во љубовта

Погледнете ја сликата, а тоа што ќе го видите прво открива што ве прави среќни во врската и кои аспекти ви се важни во љубовта.

Што носи владеењето на ретроградниот Плутон во следните 6 месеци?

Ретроградното движење на Плутон започна на 27 април, а оваа планета е поврзана со моќта, авторитетот, егото и тајните.