14 февруари 2021 | Кафе пауза

Како дезенот на шаховската табла стана најпопуларен тренд во дизајнот на ентериер?

Дезенот на шаховска табла најпрво го преплави уличниот стил ширум светот, а потоа стигна и до полето на архитектурата и ентериерот.

Ова слатко кученце е новата ѕвезда на Инстаграм

Сигурно и вам ќе ви го разубави денот со смешните фотографии и слатката насмевка.

Интервју со @pomojvkus: Елена сподели неколку вкусни рецепти, одлична француска музика и ни откри кои 3 состојки би ги однела на пуст остров

Елена која се крие зад инстаграм-профилот @pomojus во интервјуто за Кафе пауза ни раскажа повеќе за нејзините рецепти, а кои состојки би ги однела на пуст остров оставаме да откриете додека го читате интервјуто.